• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

Unitat de Consell Cosmètic

A l’Unitat de Cosmètica Mèdica Personalitzada d’IDERMA oferim consell sobre l'ús dels cosmètics, especialment de la cosmètica dermatològica exclusiva de centre dermatològics, validada internacionalment per la seva qualitat i concentració de principis actius.

Els nostres gens determinen les característiques de la nostra pell (color, textura, predisposició a patir certes condicions o malalties dermatològiques, etc.), la forma d'evolucionar en el temps, així com el procés d'envelliment.

Tot i això, factors externs com el clima, la pol·lució o l'estil de vida de cada persona (com ara un descans inadequat, l'estrès, el consum de tabac, una dieta inadequada o els mals hàbits cosmètics, entre d'altres) afecten també l'estat de la pell i poden accelerar-ne l'envelliment.

És per tot això que cal que sigui un especialista qui faci un diagnòstic mèdic de l'estat de la pell, així com la prescripció individualitzada de les cures adequades per mantenir una pell saludable, millorar-ne la seva qualitat i aparença, afavorir-ne la lluminositat i hidratació, i prevenir o tractar-ne l'envelliment.

Per aconseguir-ho de manera efectiva, cal utilitzar cosmètics amb una alta concentració de principis actius, que únicament poden estar prescrits per metges experts. És el que es coneix com a cosmètica mèdica.

D'aquesta manera, com a dermatòlegs, creiem en la importància de la personalització de la rutina cosmètica per aconseguir una pell més sana i que ofereixi la millor imatge. Per tot això, a IDERMA, Institut de Dermatologia Avançada de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona - Grup Quirónsalud, comptem amb una Unitat de Cosmètica Mèdica, especialitzada en aquesta área.

 

Avantatges de la cosmètica mèdica personalitzada

 

La cosmètica mèdica ofereix molts beneficis respecte als cosmètics convencionals:

 

• Proporciona una rutina cosmètica personalitzada després d'un diagnòstic mèdic de la pell.

 

• Són cosmètics altament eficaços, gràcies a la seva formulació única i la seva alta concentració en principis actius.

 

• La seva eficàcia està recolzada per estudis científics i els seus resultats són visibles.

 

• Es tracta de fórmules exclusives i precises que tenen en compte les particularitats i necessitats de cada pell, així com aquelles condicions que cada persona voldria millorar.

 

• Permet adaptar-se a les demandes de la pell en cada moment. És a dir, són cosmètics que evolucionen en el temps i s'acomoden a les circumstàncies o a l'objectiu que es vulgui assolir.

 

• Es tracta de fórmules d'una alta tolerància, per la qual cosa hi ha un risc mínim d'efectes adversos.

 

Per què ha de ser un metge qui prescrigui els cosmètics personalitzats?

 

La pell és l'òrgan més gran del nostre cos i un dels més importants. Només cal dir que, si falta més del 40% de la pell, la vida sol ser incompatible.

Això és així, perquè la nostra pell compleix importants funcions fisiològiques. Entre elles, la de relacionar-nos amb el món exterior i la de protegir-nos de les agressions d’aquest mateix món. Però, a més, juga un paper clau a la nostra aparença.

Per tot això, és molt important cuidar adequadament la nostra pell perquè aquesta pugui mantenir-se sana i dur a terme totes les seves funcions bàsiques, així com per oferir la nostra millor imatge i prevenir-ne l'envelliment prematur.

En aquest context, hauria de ser un metge especialista en la cura de la pell qui pogués prescriure i recomanar els cosmètics més adequats per a cada persona, així com fer el seguiment del tractament corresponent. És a dir, un dermatòleg o metge estètic.

A més, no hem d'oblidar que tot allò que apliquem sobre la pell pot ser absorbit a través dels seus porus i, per tant, tenir un impacte en la salut i en el nostre aspecte.

Així mateix, cada cop ens trobem amb més problemes de pell causats per l'ús de cosmètics inadequats, com és el cas de l'acne cosmètic en les dones, o bé amb patologies que es veuen agreujades per utilitzar productes poc recomanables o perjudicials.

En el cas de la cosmètica mèdica, sempre ha de ser un doctor expert qui prescrigui el tractament a causa de l'alta concentració de principis actius.

 

La cosmètica mèdica personalitzada d'IDERMA

 

Com a dermatòlegs i especialistes en la cura de la pell, a IDERMA sabem que uns cosmètics adequats i altament efectius ens ajuden a millorar la qualitat i l'aparença de la pell.

Per això, confiem en la cosmètica mèdica de ZO Skin Health i les cures personalitzades de Universkin.

 

ZO Skin Health

 

Els cosmecèutics de ZO Skin Health han estat desenvolupats sota la direcció del doctor Zein Obagi, prestigiós dermatòleg de Beverly Hills (Califòrnia), als Estats Units. Consisteixen en uns cosmètics i uns tractaments d'ampli espectre, amb què s'aconsegueix obtenir i mantenir una pell sana.

Aquests productes i protocols es basen en els darrers descobriments terapèutics per a la cura de la pell, com són els sistemes d'alliberament i les fórmules úniques basades en estudis de bioenginieria.

 

Universkin

 

Amb presència a una trentena de països arreu del món, els cosmètics Universkin han revolucionat la cura de la pell en permetre a dermatòlegs, metges estètics i cirurgians plàstics crear un sèrum personalitzat per a cada pacient amb resultats dermatològics reals.

D'eficàcia científicament demostrada, Universkin ens ofereix la possibilitat de prescriure unes cures cosmètiques que formulem de manera totalment individualitzada, aportant solucions per a la salut i cura integral de la pell exclusives i eficients per a cadascun dels nostres pacients.

 

Servei d’assesoria cosmética Skin Check

 

Des de la nostra Unitat de Cosmètica Mèdica oferim als pacients d'IDERMA un diagnòstic de l'estat de la pell, així com un assessorament cosmètic individualitzat i d'estil de vida per a una pell més sana i radiant.

Es tracta del programa Skin Check, des del qual volem ajudar els nostres pacients a descobrir com tenir cura de la seva pell perquè puguin aconseguir la seva millor versió: un aspecte saludable, un rostre radiant i lluminós, un cutis fresc i ters, una mirada descansada.

Per això, gràcies a Skin Check els nostres pacients descobreixen les particularitats de la seva pell i tot el que hi poden fer.

CONCERTAR VISITA