• Atenció al Pacient
    +34 93 409 15 15
  • Dill - Div
    9.00am - 20.00pm

Unitat Avançada de Làser Dermatològic

La Unitat Terapèutica Làser d'IDERMA està formada per dermatòlegs i metges experts en la utilització de la tecnologia làser amb finalitats terapèutiques i estètiques.

A IDERMA, Institut de Dermatologia Avançada de l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona - Grup Quirónsalud, som dermatòlegs i metges experts en la utilització de la tecnologia làser amb fins terapèutics i estètics.

La Unitat Terapèutica Làser està especialitzada en el tractament làser de patologies dermatològiques, així com en procediments dermoestètics.

 

Depilació làser mèdica

Consisteix en aplicar una llum molt intensa i selectiva que té la particularitat de destruir l'arrel dels cabells. A la nostra plataforma làser, la depilació làser mèdica es porta a terme gràcies al làser Alejandrita (làser Apogee Plus) i la Llum Polsada Intensa (IPL).

 

Làser fraccionat de CO2

El làser fraccionat de CO2 s'utilitza per al tractament de marques i cicatrius, arrugues i rejoveniment de la pell.

 

Làser fraccionat no ablatiu

El Làser fraccionat no ablatiu de 1550 nm actua a la dermis, estimulant la producció de col·lagen i elastina. S’utilitza en tractaments de marques, cicatrius d'acné, estries i cicatrius de cirurgies, així com per al rejoveniment de la pell.

 

Llum Polsada Intensa

La llum polsada intensa (IPL) es basa en l'emissió controlada de polsos de llum per eliminar taques, així com en tractaments de depilació i rejoveniment facial.

 

Làser Nd-YAG

El Làser de Nd-YAG es caracteritza per la seva capacitat de penetració i s'utilitza en el tractament d'aranyes vasculars i varius a les cames, així com per a les telangiectàsies facials.

 

Làser vascular

El Làser vascular Cynergy combina tres tecnologies que el converteixen en un láser altament efectiu per a tot tipus de pells, a l'hora de tractar lesions vasculars propies de la rosàcia, la cuperosi, les aranyes vasculars i les varius de les cames. S'empra també en tractaments de rejoveniment facial per a les vermellors i els capil·lars dilatats.

 

Làser Affinity QS

El Làser Affinity QS és molt eficaç en el tractament de lesions pigmentades (nevus, llentiscles solars, taques, etc.), així com en l'eliminació de tatuatges.

 

CONCERTAR VISITA